Våra behandlingar

Akuttandvård & undersökningar

Vi har alla dina tandbehov täckta

Hur väl du än tar hand om din mun och dina tänder kan problem uppstå som behöver åtgärdas. Det kan vara en fyllning som behöver åtgärdas, en avslagen tand eller att du helt enkelt inte känner dig bekväm med din tandstatus. Oavsett vad som bekymrar dig, så kan vi erbjuda dig hög kvalitet god service och mycket omtanke. Hos oss lyssnar vi alltid på dina behov och önskemål och vi ser till, att du får den individuella behandlingsplan som behövs.

Det vi först behöver göra är en komplett undersökning, där vi tar de röntgenbilder som kan behövas. Efter det diskuterar vi tillsammans vilken behandling som skulle passa dig bäst och kommer med en kostnadsberäkning

Vi är anslutna till:
Försäkringskassan
Medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund samt Privattandläkarna.  

Nedan ser Du exempel på behandlingar med en förenklad prislista.

Undersökning inklusive 4 röntgenbilder, kostnadsförslag & råd. Munnen är en del av kroppen utan hela tänder är man inte helt frisk. Möjligheten att få ha friska tänder livet ut ökar om du går regelbundet till tandläkaren och tandhygienisten.

995:-

Förebyggande behandling mindre omfattande. Lägger grunden för en god tandhälsa med olika behandlingar som rengör och skyddar dina tänder och samtidigt förhindrar utveckling av olika sjukdomar.

från 360:-

Flerytesfyllning, samma tand med komposit. En kompositfyllning består av främst av plast och ser naturtroget ut. En kompositfyllning rekommenderas vid lagning av mindre tandskador.

från 975:-

Enytesfyllning, komposit och övriga permanenta material. Den vanligaste typen av fyllning är komposit men det finns även andra typer av fyllningar såsom till exempel glasjonomer.

från 615:-

Rotfyllning, genom att rotfylla en tand får du behålla tanden och eventuellt kan den användas att göra en krona på eller som stöd i en brygga.

från 3345:-

Akutbesök, akut tandvärk? Lugn vi hjälper dig. Tandvärk kan komma plötsligt och kan bero på en mängd olika orsaker.

från 825:-

Bettskena, att gnissla, pressa eller bita ihop tänderna är vanligt och beror ofta på stress. En bettskena kan lindra eller ta bort besvären.

från 3575:-

Hemblekning komplett över – och underkäke. Görs med för dig specialgjutna tandskenor. Du bleker tänderna själv hemma och det är effektivt på olika typer av missfärgningar.

2999:-

Opalescence Xtra BOOST. Tandblekning som utförs på kliniken, valet av metod görs efter en helhetsbedömning av patienten.

3999:-

Tandkrona i metallkeramik, helporslin. En tandkrona används som restaurering för att skydda och ersätta funktionen av den tand som är förstörd.

Från 6495:-

Konsultation för implantat, estetik eller tandreglering efter undersökning

kostnadsfritt